info@vetive.nl +31 (0)6 54311012

Hallenbouw Den Bosch - Renovatie - Staalbouw | Vetive

Hartelijk welkom op de website van Vetive. Handelsonderneming Vetive is de specialist op het gebied van bedrijfshallenbouw (staalbouw) en renovatie van hallen in de bouw- en agrarische sector in de regio Den Bosch.

Hallenbouw


Er zijn veel mogelijkheden omtrent het bouwen van bedrijfshallen, in een persoonlijk gesprek kunnen we duidelijk maken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij maken offertes speciaal voor u op maat zodat het eindresultaat goed aansluit bij uw wensen. Enkele bouwprojecten die we voor u kunnen realiseren zijn: loodsen, champignoncellen, schuren, hallen, koelcellen en vriescellen.

Vetive is gespecialiseerd in het bouwen en/of renoveren van:

• Geïsoleerde ruimtes
• Vriescellen
• Koelcellen
• ULO bewaarcellen

Renovatie


Naast het bouwen van hallen in verschillende vormen en functionaliteiten verzorgen wij ook de renovatie van hallen, cellen, loodsen en andere vergelijkbare gebouwen. Onze renovatiewerkzaamheden verschillen van dak of deurrenovatie tot complete renovaties. Ook bij renovatiewerkzaamheden gaan we eerst met u in gesprek en maken we een offerte op maat.


Leverancier


Naast het zelf bouwen en renoveren van hallen is Vetive ook leverancier van alles wat met hallenbouw te maken heeft. Voor dakplaten, panelen en zetwerk in alle soorten bent u op de juiste plek. We bieden een ruim assortiment aan bouwmaterialen en gereedschappen die voor de installatie noodzakelijk zijn. U kunt ook bij ons terecht voor een selectie van professionele diensten en volledige technische ondersteuning.

Ons assortiment:

Sandwichpanelen
Profielbeplating
Koud- en warmdakplaten
Zetwerk
Hulpmaterialen

Onze kleinschaligheid is in uw voordeel, doordat u te maken krijgt met korte lijnen. Vele tevreden klanten gingen u voor en Vetive doet zijn uiterste best om ook van u een tevreden klant te maken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.