info@vetive.nl +31 (0)6 54311012

Geisoleerde ruimtes

Bouwbedrijf Vetive is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van geïsoleerde ruimtes. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk, want het bouwen van een geïsoleerde ruimte is vakwerk waar ervaring van groot belang is.


aanbouw gesoleerde ruimte

 

Wat zijn geïsoleerde ruimtes?

Een geïsoleerde ruimte is een breed begrip en kan een ruimte zijn die volledig geïsoleerd of gedeeltelijk geïsoleerd is. Hierdoor gaat er bijvoorbeeld geen warmte verloren of maakt u een ruimte geluidsdicht. Het isoleren van een ruimte kan op verschillende manieren, zoals het gebruik van een voorzetwand en het gebruik van steenwol of andere soorten isolatiewol. De manier van aanpak is volledig afhankelijk van uw wensen en toepassingen. Onze specialisten zijn vakkundig en kunnen vrijwel iedere wens realiseren. Bespreek daarom eens met ons uw wensen en mogelijkheden.
 

Gerealiseerde projecten

Bij Vetive hebben wij reeds diverse geïsoleerde ruimtes en soortgelijke projecten succesvol kunnen realiseren. Dankzij deze ervaringen weten wij precies wat komt kijken bij de bouw of renovatie van en geisoleerde ruimte, koelcel of bijvoorbeeld een ULO bewaarcel. Bekijk voor een impressie onze projecten pagina.


Bouwen van gesoleerde ruimtes

 

Wilt u een geïsoleerde ruimte laten bouwen?

Neem dan contact op met Vetive. We helpen u graag verder en bespreken met u de mogelijkheden en wensen voor het bouwen of renoveren van uw geïsoleerde ruimte of ander bouwproject. U ontvangt van ons vervolgens een offerte op maat.