info@vetive.nl +31 (0)6 54311012

ULO bewaarcellen

Vetive is specialist op het gebied van het bouwen van ULO bewaarcellen. Maar wat zijn dit voor bewaarcellen en in welke sectoren worden ze toegepast. We verteller er graag iets meer over.


Wat zijn ULO bewaarcellen?

ULO bewaarcellen, ook wel bekend als ultra-lage temperatuur opslagcellen, zijn speciale opslagfaciliteiten die zijn ontworpen om materialen te bewaren bij extreem lage temperaturen, zoals -180 graden Celsius of lager. Deze cellen worden vaak gebruikt voor het bewaren van biologische monsters, zoals bloedmonsters of sperma, maar kunnen ook worden gebruikt voor het bewaren van farmaceutische producten of andere materialen die gevoelig zijn voor warmte of degradatie.


ULO Bewaarcellen bouwen


Speciale isolatie en koeltechnologie

ULO bewaarcellen zijn vaak ontworpen met speciale isolatie en koeltechnologie om ervoor te zorgen dat de inhoud op de juiste temperatuur wordt gehouden. Deze bewaarcellen worden vaak gebruikt in laboratoria, ziekenhuizen en andere medische instellingen, maar kunnen ook worden gebruikt in andere industrieën.


ULO bewaarcellen laten bouwen?

Bij Vetive hebben we reeds veel ervaring met de bouw van specialistische ULO bewaarcellen. Heeft u interesse in het laten bouwen van deze bewaarcellen? Neem dan gerust even contact met Vetive op.