info@vetive.nl +31 (0)6 54311012

Hallenbouw

Vetive is hét bouwbedrijf en leverancier gespecialiseerd in loods- en hallenbouw & renovatie in de bouw- en agrarische sector. Veelal werkt Vetive als hoofdaannemer maar daarnaast is Vetive zelf ook erg actief als onderaannemer. In wat voor situaties er ook wordt gewerkt, Vetive blijft staan voor kwalitatief hoogwaardige hallenbouw en renovaties.

Hallenbouw en renovatie

Vetive hallenbouw richt zich op bedrijven in de bouwsector, met name in de utiliteitsbouw en de agrarische sector. ULO bewaarcellen en koel- en vrieshuizenbouw spelen hier een belangrijke rol in. Enkele bouwprojecten welke wij voor u kunnen realiseren zijn: loodsen, champignoncellen, schuren, hallen, koelcellen en vriescellen. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Het gaat niet alleen om de bouw van een project maar er gaat ook een heel proces aan vooraf. Een potentiële klant komt met een tekening en zijn eisen. Aan de hand daarvan wordt er een offerte uitgewerkt die aan de eisen van de klant voldoet. Offertes worden, voor u, dus op maat gemaakt. Bij het bereiken van een overeenkomst wordt de werkelijke hallenbouw pas in echt gang gezet.

hallenbouw project  renovatie dak

Agrarische loodsen

Ook voor de agrarische sector is Vetive de specialist naar wie u op zoek bent. Hierbij kan het gaan om hallenbouw, maar ook om stallen voor dieren, schuren, machinebergingen, cellen, teeltkwekerijen of andere maatwerk projecten binnen de agrarische sector. Wij kunnen (in samenwerking met u) een agrarische loods bouwen. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u advies nodig heeft.

Op deze website treft u naast de wat meer algemenere zaken ook een aantal van de door ons gerealiseerde projecten aan. Deze projecten variëren van de bouw van agrarische loodsen, hallen en cellen tot renovatie en zetwerk.

Onze kleinschaligheid is in uw voordeel, doordat u te maken krijgt met korte lijnen. Vele tevreden klanten gingen u voor en Vetive doet zijn uiterste best om ook van u een tevreden klant te maken.

Renovatie

Naast dat Vetive veel hallenbouw projecten heeft afgerond is Vetive ook zeer gespecialiseerd in renovatie. Deze renovaties variëren van hallen, cellen, loodsen en andere soorten gebouwen. Deze renovaties variëren van nieuwe dakplating, het vervangen van voorgevels tot deurrenovaties en een complete renovatie van het gehele gebouw. Wij houden ons bezig met renovatiewerkzaamheden van o.a. daken, hallen en bestaande gebouwen. Dakrenovatie is een van onze specialismen. Nagenoeg alles is mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Bij renovatie werkzaamheden hebben we vaak te maken met het verwijderen van asbest. Wij zijn hier niet voor gecertificeerd maar hebben daar wel de juiste contacten voor. Omdat de klanten graag één aanspreekpunt willen blijft Vetive in deze situaties ook fungeren als hoofdaannemer, dat werkt prima.

Gerealiseerde hallenbouw projecten

Vetive heeft al veel projecten gerealiseerd: hallenbouw, renovatie en bouw van koel & vriescellen. Kijk voor een indruk van Vetive's werk ook eens bij gerealiseerde projecten. Hier zijn ook onze lopende projecten te zien.

Interesse of vragen?

Ook een agrarische loods bouwen, uw hal renoveren of nieuwe koelcellen inbouwen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.