info@vetive.nl +31 (0)6 54311012

Hallenbouw & Renovatie

Op zoek naar een bouwbedrijf voor (bedrijfs) hallenbouw? Of het renoveren van een bestaande hal? Dan is Vetive uw juiste partner! Veelal werkt Vetive als hoofdaannemer maar daarnaast is Vetive zelf ook erg actief als onderaannemer. In wat voor situaties er ook wordt gewerkt, Vetive blijft staan voor de kwaliteit.

Hallenbouw

Vetive hallenbouw richt zich op bedrijven in de bouwsector, met name in de utiliteitsbouw en de agrarische sector. ULO bewaarcellen en koel- en vrieshuizenbouw spelen hier een belangrijke rol in. Enkele bouwprojecten welke wij voor u kunnen realiseren zijn: loodsen, champignoncellen, schuren, hallen, koelcellen en vriescellen. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.
Het gaat niet alleen om de bouw van een project maar er gaat ook een heel proces aan vooraf. Een potentiële klant komt met een tekening en zijn eisen. Aan de hand daarvan wordt er een offerte uitgewerkt die aan de eisen van de klant voldoet. Offertes worden, voor u, dus op maat gemaakt. Bij het bereiken van een overeenkomst wordt de werkelijke hallenbouw pas in echt gang gezet.

hallenbouw  renovatie dak

Renovatie

Naast dat Vetive veel hallenbouw projecten heeft afgerond is Vetive ook zeer gespecialiseerd in renovatie. Deze renovaties variëren van hallen, cellen, loodsen en andere soorten gebouwen. Deze renovaties variëren van nieuwe dakplating, het vervangen van voorgevels tot deurrenovaties en een complete renovatie van het gehele gebouw. Wij houden ons bezig met renovatiewerkzaamheden van o.a. daken, hallen en bestaande gebouwen. Dakrenovatie is een van onze specialismen. Nagenoeg alles is mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Bij renovatie werkzaamheden hebben we vaak te maken met het verwijderen van asbest. Wij zijn hier niet voor gecertificeerd maar hebben daar wel de juiste contacten voor. Omdat de klanten graag één aanspreekpunt willen blijft Vetive in deze situaties ook fungeren als hoofdaannemer, dat werkt prima.

Gerealiseerde projecten

Vetive heeft al veel projecten gerealiseerd: hallenbouw, renovatie en bouw van koel & vriescellen. Kijk voor een indruk van Vetive's werk ook eens bij gerealiseerde projecten. Hier zijn ook onze lopende projecten te zien.

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord.